61SAAT SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig 31. hafta mücadelesinde Avrupa Kupalarına katılma savaşı veren ikinci yarının flaş ekibi Trabzonspor, ligden düşmemek için mutlak kazanması gereken Adanaspor'a konuk oldu.

Zorlu mücadele Yusuf Yazıcı ve Renan Foguinho'nun karşılıklı golleriyle 1-1 berabere tamamlandı. İki ekipte kazanması gereken karşılaşma sonunda 1 puanla yetindi. Adanaspor'un bu sonuçla ligden düşmesi kesinleşti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal: "Maçın öncesindeki sohbette 14 haftalık bir süreçten bahsetmiştik. 14 haftanın sonucunda topladığımız puanla Beşiktaş’la beraber en çok puan toplayan taraftık. Bugün atmosferden uzak ortamda keyifsiz ve zevksiz bir maç haline döndü. İlerideki oyuncuların temposunu düşüklüğü kısır bir oyun meydana getirdi. Rakibi çok yaklaştırmadık ama önde de etkisiz kaldık.
Buradaki atmosfer ile oradaki atmosfer arasında fark olacaktır. 3 haftalık bir düşüşümüz var. Bunu tamamlayıp 3 karşılaşmadan sonuç alıp iyi kapatmalıyız." dedi.