Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor yenilgisi sonrası, "Takımı ayağa kaldıracak yine oyuncularım" dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Takım olma yolundaki acılı süreci bence bir taşıydı, adımıydı. Budan yine geri dönecek oyuncularım. Bunu başarabileceğine inandığım oyunculardan kurulu bir takım var. Bu takımı da onlar ayağa kaldıracaklar" dedi. 

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, karşılaşmayı ilk devre ve ikinci devre şeklinde değerlendirdi. Yanal, "Geçen seneki atlattığımız badireler sonucunda ortaya çıkan tablodan sonra bizi skorlar desteklese çok daha çabuk istediğimiz yola girmiş olacaktık. Özellikle 3 maçlık periyot bize buna müsaade etmeyecek ve biz biraz daha uğraşmak zorunda kalacağız. Emin olun ki ben yönetim kurulu başkanı ve yönetim olmak üzere ve oyuncularıma güveniyorum. Bunun en kısa zamanda olacağına inanıyorum" dedi.

Oyunda iki farklı devre olduğunu aktaran Yanal, "İkinci devredeki oyunun hemen başındaki gol sonrası takımı dağınıklığı bize hiç yakışmadı. Bunu çok çabuk şekilde toparlayıp, oyuna dönemiz gerekiyordu. Bunu başaramadık. Takım olma yolundaki acılı süreci bence bir taşıydı, adımıydı. Budan yine geri dönecek oyuncularım. Bunu başarabileceğine inandığım oyunculardan kurulu bir takım var. Bu takımı da onlar ayağa kaldıracaklar. Beraber ayağa kaldıracağız. Trabzonspor istediği süreci tekrar yakalayıp, istediği noktaya mutlaka gelecektir. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.