61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor, bugün deplasmanda Mersin İdmanyurdu maçına çıkıyor. Bordo-Mavililerin kazanması durumunda 4. sıraya çıkacağı maç öncesi konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, şu ifadeleri kullandı:

Bizim oynadığımız ilk yarı karşılaşmaları sonrasında ikinci yarı başladığımız 7 haftalık bu süreçte 6. haftada bu periyot içerisinde biz 14 puan topladık. Bugün kazanırsak 17 puan yapacak. Ligin ikinci bölümünde en çok puan toplayan takım olacağız. Bugün yendiğimiz takdirde 4. sırada olacağız ve ileriki sıralar için umudumuz artmış olacak. Bir çok farklı süreçlerden geçtik. Şuan da 14 puan bizim için önemli bir sonuç olacak. Yine bir deplasman maçı var ki o da zorlu olacak. Gaziantep'te. Orada da fikstür avantajımız var. İçerde oynayacağız. Orada çok iyi oynuyoruz. Oyuncularımız bugün ki felsefede sonucu alacak bir mücadeleyi sahaya koymak zorundalar. Bende oyuncularıma güveniyorum. Sonucu kendi lehimize çevireceğiz"

Waris'in yeniden takıma dönmesi ile ilgili olarak ise Yanal, "Bir takımız. Yedeği ası yok. Herkes oynuyor. Uzun zamandır oynayan Aykut'ta bugün oynamıyor. Herkesin zaman alacağı bir takım var. Herkes zaman geldikçe zaman alacak" dedi.