Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’la yollar ayrıldı. Özellikle ligde istediği grafiği yakalayamayan Konyaspor son olarak 9. haftada deplasmanda Kayserispor’a 2-1 mağlup olmuştu. Atiker Konyaspor ile yollarını ayıran Mustafa Reşit Akçay, Süper Lig’de geride kalan 9 haftada işinden ayrılan 7. teknik direktör oldu. Süper Lig’de daha önce Karabükspor, Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği, Antalyaspor, Osmanlıspor ve Trabzonspor teknik direktörleri ile yollarını ayırdı.


Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi´nde Salzburg´a yenilen, ligde ise Kayserispor deplasmanından 2-1´lik mağlubiyetle puansız ayrılan Atiker Konyaspor´da teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdı. Kayserispor maçının ardından olağanüstü toplanan Atiker Konyaspor yönetimi Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılmasına karar verdi. Toplantı sonrası alınan kararın Akçay´a da telefonla iletildiği  öğrenildi.

Akçay ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör isimleri de dile getirilmeye başlandı. Buna göre Konyaspor için en güçlü adayın Ertuğrul Sağlam olduğu kaydedilirken, Trabzonspor ile yolları ayrılan Ersun Yanal'ın da adı geçiyor...