61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Trabzonspor, evinde Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bordo-mavili taraftarların cezası nedeniyle olmadığı mücadeleyi Osmanlıspor 2-0'lık skorla kazandı.
Maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, resti çekti. Bordo-Mavililerin hocası, “Zemini bir kenara koyalım. Biz kendimize bakıp futbola bakmamız gerek. Ligin en iyi hücum yapan takımlarından biriyle oynadığımızı söylemiştim. Bun gördüm. Osmanlıspor takımı bana göre hücum yönü en zengin ve en kaliteli takım onları tebrik ediyorum. Bir taraftan bizim yaptığımız hatalardan kaynaklanan problemler var ki.. Evet Trabzonspor takımının zamana ihtiyacı var ama bazen hataların yapılmaması lazım. İlk yediğimiz golde hata ve sonrasında sarı kart... 
Geçen haftanın Gaziantep maçının mağlubiyeti ile ilgili söylediklerimizi bugün söyleyemeyiz. Daha cesur ve atak önde bir şeyler yapmaya ç alıştığımız efor var. Bunun kalitesini yükseltmek gerek. Henüz daha istediğimiz kıvamda takım değil. Ligin belli yerinden sonra artık takımda bazı oyuncuların hedeflerimizle ilgili kararlarını alacağımız zamana gireceğiz ki bunun için zamanı daha hızlı kullanmamız gerekiyor” dedi.