61SAAT HABER SERVİSİ - Transferi yılan hikayesine dönen Tolgay Arslan, Fenerbahçe ile her konuda anlaştı. Fenerbahçe forması giyen Tolgay ile ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki saatlerde yapılması bekleniyor. Bu noktada Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal ile Tolgay Arslan’ın buluşması da yıllar sonra gerçekleşecek. 
Tolgay Arslan, hatırlanacağı üzere İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde Trabzonspor’un gündemine gelmiş ve oyuncuyla transfer görüşmesi de yapılmıştı. Hatta transfer görüşmelerine dönemin Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal’da katılmış ardından Tolgay, Beşiktaş’a imza atınca sert ifadelerle oyuncuya yüklenmişti. 
Yanal, şimdi çalışacağı öğrencisi için o dönem, “Bana göre eğer bir konuda görüşme yapılmış ve el sıkışılmış ve sözler verilmişse, o iş bitmiştir. Ama maalesef etik olmayan bir sonuç tabii ki. Umarım orada başarılı olur. Ama yeteneklerimiz bizi bir noktaya kadar getiriyor. Umarım oyuncunun da yetenekleri onu bir noktaya kadar getirmiştir. Karakteri de onu bundan sonra çok daha iyi yerlere götürür. Benim umudum yok açıkçası” ifadelerini kullanmıştı.