Halen televizyonda yorumculuk yapan tecrübeli çalıştırıcı ile bir görüşme gerçekleştiren başkan Muharrem Usta, hedeflerini ve beklentilerini anlattı.
'Göreve hazırım' mesajı 
USTA'nın, gelecek sezon takımın şampiyonluğu kovalayacağını ve bu ekibin başında kaliteli bir teknik adam olması gerektiğini aktardığı Ersun Yanal'ın, daha önce iki kez çalıştığı Trabzonspor'un durumunu çok iyi takip ettiğini belirterek, 'göreve hazırım' mesajını verdiği bildirildi. 

Eksikleri vev çareyi biliyorum 
YANAL'ın görüşmede başkan Usta'ya takımın durumu ve eksik ve fazlalıkların bulunduğu mevkiler hakkında hazırladığı raporu da sunduğu kaydedildi. Deneyimli hocanın, birkaç mevkiye kaliteli takviyelere ihtiyaç olduğunu, bunların yapılması halinde takımın şahlanacağını ve şampiyonluğa oynayacak Trabzon'un ortaya çıkabileceğini vurguladığı öğrenildi. 

Bazı futbolcular da Yanal'ı istiyor
Bordo-mavili takımdaki bazı futbolcuların da Ersun Yanal'ı yeniden takımın başında görmek istediği ifade ediliyor. Erkan Zengin'in bunlardan birisi olduğu belirtildi. Mehmet Ekici de Yanal döneminde 'zirve' yapmıştı.

Camia sıcak ama 'tereddütler' var
Ersun Yanal'ın Trabzonspor'un başına tekrar geçme ihtimaline camianın önemli bir bölümü sıcak bakarken, tereddüt edenler de var. Yanal'ın, özellikle çalıştığı son dönemde sık sık Trabzon'dan ayrılarak İstanbul'a gitmesi eleştirilmişti. Tekrar döndüğünde takıma ne katkı yapacağı tartışılıyor. Son kararı ise başkan Muharrem Usta verecek.

Yunus Emre SEL