61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da Ersun Yanal G.Antepspor maçı öncesi konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının kapanış maçında Gaziantepspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek.

Maç öncesinde konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "İki deplasman üst üste oynayacaktık. Bunlardan birini kazandık. Sadece Galatasaray maçında kazanan ve beraberlikleri çok olan takımdık. Şimdi deplasmanda kazanma serisini sürdürmemiz gerek. Kendi sahamızda aldığımız galibiyetlerle üst tarafta kalamayız biliyoruz. Geçen hafta net bir skorla galip geldik. Skorun futbolda bir takım katkıları var ama önemli olan kazanmak. Biz o skoru bir kenara bırakıp 3 puanı kazanmanın koşullarını tekrarlamamız gerek. Burada da o koşulları tekrarladığımız müddetçe 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum. bugün de kazanan tavrıyla sahada olan bir takım olmak için sahaya çıkıyoruz" diye konuştu.

Takımın performansından memnun olup olmadığına ise Yanal, "Takımın performansından zaman zaman, takımın genel yapısı çok fazlasıyla kullandığımı söyleyemem. Çok fazla çalışarak onlarla birlikte antrenmanda yapmak istediğimiz zamanı kullanmadık. Kullandığımız zamanı sadece resmi maçlar. Zaman bulduğumuz ölçekte özellikle şimdi yaklaşık 2 haftalık dönemde takımla birlikte tek hedefte toplu halde bir şeyler yapabildik. Onu karşılığını verdi. Eksiklerimiz var. 23 kişilik oyuncu kadrosu 4 kaleci ile birlikte 17 kişi olacağız. İkinci yarı lideriyiz. Bunu korumak istiyoruz. Bunu koruyup gideceğimiz üst dereceye kadar çıkmak istiyoruz. Bundan sonra ki döneme başladığımızda önemli referans olacak. Bunu konuştuk. Bunları yapmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.