61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, 61saat’e özel açıklamalarda bulundu. Doğan, kongrede destek olan üyelere teşekkür ederek takımın son durumuyla ilgili bilgiler verdi.

KİMSE BİR YERE GİDEMEZ
Doğan, “Kongre üyelerimiz destek oldular. Onlara teşekkür ederiz. Bugün itibariyle hiçbir oyuncumuza borcumuz yok. Her şey düzenli olarak devam ediyor. Hocamızın istediği tüm transferleri yapacağız. 3-4 transfer olacakmış gibi duruyor. Gervinho’nun anlaşmasını durdurmak zorunda kalacağız. Takımdan kimseyi vermeyeceğiz. Şampiyon olana kadar kimse bir yere gidemez” dedi.

RİZE VE GİRESUN…
Doğan, “Rize ve Giresun’un bir talepleri olursa hocamız uygun görürse destek oluruz. Yunus Mallı ile ilgili resmi bir talep gelmedi Giresun’dan. Gelirse değerlendiririz. Maçlara tek tek bakalım. Hocamızın dediği gibi her maç 3 puan… Hiçbir şey olmadık şu anda. İstanbul medyasında çıkan haberlere taraftarımız kulaklarını tıkasın” diye konuştu.

SALI GÜNÜ ŞEHRE GELECEK
Öte yandan Doğan, 61saat’in öğlen saatlerinde duyurduğu Kouassi ile anlaştıklarını ve Salı günü şehre geleceğini ifade etti.