Aspor'da ki yayında konuşan Kapsal, 
“Bir şehrin kaderiyle bu kadar oynanmaz” diyerek, bordo-mavililer aleyhine yapılan üst üste hakem oyunlarını değerlendirdi. 


Kapsal, “Benim arkam dönük. Rakiple mücadele ediyorum. Topun nereye düştüğünü görmüyorum, elime çarpıyor” sen ona penaltı veriyorsun. Bir oluyor Başakşehir maçı. Hem de eşit maç. Orada Fırat Aydunus VAR’a bile gitmiyor. Gaziantep’de yüzde yüz gol. Sonra gol iptali. 
Evet Trabzonspor çok iyi oynayamayabilir ama hakem sen bunu değerlendirmek zorunda değilsin. Evet Trabzonspor 3 puan da alabilir, oyunu da erteleyebilir. 

Skoru da alır. Neden çünkü artık son haftada girilmiş. İyice lig kısalmış. Burada oyun beklenmez skor beklenir. Bırak onu sen sahada ki oyunla alınsın. Bu kadar müdahale etme. 

Hakemin yüzde yüz hatası var. Hata silsileleri, Başakşehir, Gaziantep, bununla beraber bunlar tesadüfü, hatayı matayı geçti. Bunlar bile bile yapılan yanlışlara döndü. 

Bir hakem ruhunu bilmez mi futbolun. Arkası dönük Pereira’nın eline çarpıyor. Penaltı vermesi eli açık. Çok enteresan Bunlar son düzlükte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gittikten sonra elde kalan son takım Trabzonspor. 
Evet Trabzonspor çok iyi oynamadı, sen penaltıyı verme bırak Ankaraaücü galip gelirse gelsin. Bunlar tesadüf değil bir şehrin kaderiyle bu kadar oynanmaz” dedi.