Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Şahin'le uzun zamandır görüştüklerini belirterek, bonservisini alması üzerine futbolcuyla temasa geçtiklerini söyledi.

Şahin'le Süper Lig'den 2, PTT 1. Lig'den de 3 tane kulübün ilgilenmesine karşın, oyuncunun Antalyaspor'u tercih ettiğini vurgulayan Gencer, şöyle konuştu:

"Futbolcularımızın Antalyaspor'u tercih etmelerinin en büyük sebebi hedefi olan bir takım görmeleri. Yabancı oyuncularımızın takımda devam etmesi, ana kadronun korunuyor olması nedeniyle herkes Antalyaspor'u tercih ediyor. Şehir de kesinlikle PTT 1. Lig'e yakışan bir şehir değil. Süper Lig'de olması gereken bir şehir. Bundan sonra en iyi ideal kadroyu kuracağız. Bundan sonra yapacağımız transferler Şahin gibi nokta transferler olacak. Hakikaten ligde tecrübesi olan, Süper Lig'de oynamış İstanbul ve Anadolu takımlarından nokta atışı transferlerimiz olacak."

Gencer, Musa Nizam'ın Trabzonspor'a transferiyle ilgili işlemlerin başladığını dile getirerek, gecikmenin tamamen Trabzonspor'un yurt dışındaki transferle uğraşmasından kaynaklandığını kaydetti.



Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün de Şahin'in Süper Lig tecrübesi olan, Trabzonspor'da forma giymiş bir oyuncu olduğunu ifade ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Aygün, teknik direktör Engin Korukır'ın istekleri doğrultusunda, ihtiyaç olunan mevkilere transferler yapacaklarını aktardı.

Şahin Aygüneş ise Kasımpaşa'dan Trabzonspor'a transfer olduktan sonra kendi adına istediği verimi alamadığını dile getirerek, "Bu sene burada kendime gelmek istiyorum. Antalyaspor'a ve kendime faydalı olmak istiyorum. Antalyaspor'la tekrardan Süper Lig'e çıkıp devam etmek istiyorum. Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum. Kaliteli bir takımımız var" dedi.