61SAAT SPOR SERVİSİ-TAYFUN ÇÖPÇÜ-AVUSTURYA-Trabzonspor, 47 yaşında. Türkiye’de Anadolu efsanesini başlatan ve ağabey konumunda bulunan Trabzonspor, bugün 47 yaşında. Kuruluş yıl dönemi etkinlikleri çerçevesinde bugün Trabzon’da çeşitli etkinlikler yapılırken bordo-mavili futbolcularda kamp yapılan Avusturya’da Türk ve Trabzonspor bayrağı ile birlikte fotoğraf çektirdi. 

Trabzonspor’un kuruluş yıl dönümü ise sadece bordo-mavili camia tarafından değil eski futbolcuları tarafından da kutlandı. Trabzonspor’da Maestro lakabıyla anılan Fildişili eski oyuncusu Zokora’da kendisine ait resmi twitter hesabından Trabzonspor’un kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Trabzonspor’da gol sonrası takım arkadaşları ile birlikte yaşadığı gol sevincinin fotoğrafını paylaşan Fildişili oyuncu, “Nice 47 years my old team Trabzonspor” şeklinde yazdı.
Zokora’nın bu paylaşımı Trabzonsporlu taraftarlar tarafından beğeniyle karşılandı. Bordo-mavililerden geçen sezon sonuna doğru ayrılan Zokora şuana kadar her hangi bir takım ile anlaşamazken kendisine Arap ve Amerika kulüplerinden teklifler geldiği ifade ediliyor.