61SAAT SPOR SERVİSİ- ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor'dan ayrılarak Lille'ye imza atmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'ya eski Trabzonsporlu futbolcu Ergin Keleş'ten destek mesajı geldi.

Yusuf'un verdiği kararın doğru olduğunu savunan Ergin Keleş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda '' Trabzon’da doğmuş ve futbolu Trabzonspor’la sevmiş her çocuğun hayalidir bordo-mavi formayı giymek. Yusuf bu hayali gerçekleştirmiş ve çok da güzel işler yaptığı takımından ayrılma kararırı almış. Daha büyük hayaller ve hedefler için çok doğru bir adım. 

Bazı sığ soru ve yetersiz eleştirilerde bulunanlar sanırım ülke futbolunun kalitesinden, marka değerinden haberdar değiller.

Fransa Ligi Yusuf’un sahip olduğu potansiyelin karşılığını görebileceği bir yer. Daha önce Şampiyonlar Ligi oynamamış bir oyuncu için müthiş bir fırsat...

Futbola Trabzonspor’da başlamış ve sonrasında gururla Trabzonspor forması giymiş bir ağabeyi olarak Yusuf Yazıcı kardeşimi tebrik ediyorum. Çok güzel çok akıllı bir adım attı. Yolu, şansı açık olsun. Gurur duyduk. '' ifadelerine yer verdi.