61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un Chelsea’dan 2015 – 16 sezonunda kiralık olarak kadrosun kattığı ancak olaylı bir sezonun ardından bordo-mavililerden yeniden İngiltere’ye dönen Marko Marin, bu sezonun başında 700 bin Euro4ya transfer olduğu Kızıl Yıldız’da bir hayli mutlu... 

Trabzonspor’un ardından Yunan ekibi Olimpiakos’a transfer olan ancak burada da beklentileri karşılamadığı için gönderilen Marko Marin, Sırbistan Liginde bu sezon Kızılyıldız formasıyla 14 maça çıkarken 4 gol 5 asistlik performans ortaya koydu. 
Marko Marin, hatırlanacağı üzere Trabzonspor formasıyla toplamda 24 maça çıkmış 2 gol 4 asistlik performans ortaya koymuştu. Ligin bitimine 4 maç kala ise kadro dışı bırakılmıştı. 

Marko Marin’in Trabzonspor macerası da olaylı geçmişti. Marko Marin, tesislerde antrenman sırasında genç oyunculardan Melih’e sert bir müdahalede bulunmuş daha sonra kendisine tepki gösteren Aykut Demir ile tartışmıştı. 
Alman oyuncu antrenman sahasını terk ederken gazetecilere, “Gördünüz mü? Kulüp bu işte” ifadelerini kullanmış ardından tesisleri terk etmişti.