I61SAAT HABER SERVİSİ - Türk futbolunun erken parlayan ama yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü beklenen patlamayı yapamayan en potansiyelli yıldız adaylarından Muhammet Demir’den şampiyonluk yarışı için flaş sözler.. 
Futbol hayatına Gaziantepspor’da devam eden eski Trabzonsporlu Muhammet Demir, Koronavirüs sürecinin getirdiği tedirginlikten yorulduğunu ifade etti.

Evde çocuklarıyla vakit geçirdiğini ifade eden eski Bordo-Mavili oyuncu, ertelenen ligde TFF’nin işinin zor olduğunu açıkladı. 
Muhammet, ““Tabii ki süreçle alakalı TFF bir planlama yapmaya çalışıyordur. Çok farklı bir sezon yaşıyorduk. Zirve yarışı ve küme düşme hattı epey sıkışık. Biz Gaziantep takımı olarak rahat bir konumda olabiliriz. Ancak yine de bana göre lig sahada bitmeli. Kimse hak etmediği bir sonuç elde etmek istemez, bu lehine de aleyhinde de olsa böyle olmalı “ dedi. 


Şampiyonluk düğümünün Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynananacak maçta çözüleceğini ifade eden Muhammet, “Şampiyonluk yarışı bu sene son zamanlara göre çok farklı. Trabzon, Galatasaray, Başakşehir ve Sivasspor’un iddiası var. Futbolu konuşabileceğimiz ortam geri geldiğinde bence güzel bir yarış olacak. Açıkçası Galatasaray’ın stadında oynanacak olan Trabzonspor maçının sonucu bence şampiyonu belirleyeck” ifadelerini kullandı (Fanatik)