61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’dan geçen sezon İspanyol ekibi Celta Vİgo’ya 6 milyon Euro serbest kalma maddesi kullanılarak transfer olan Okay ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Celta Vigo’da sezon sakat başlayan ve  4 maç kadroya giremeyen Okay, ardından 4 maçta ilk 11’de sahaya çıktı. Ancak bunların sadece 1’inde 90 dakika sahada kalan Okay, geri kalan 6 maçta ise kadroda yer aldı ancak süre alamadı. 


Bu sürede sosyal medya hesabından Celta Vigolu fotoğraflarını silen ve sadece Trabzonspor ve Türk Milli Takımıyla beraber çekilmiş fotoğraflarını bırakan Okay’ın ara transfer döneminde yeniden Trabzonspor’a döneceği iddia edilmişti.


Bu iddiaların ardından ise bu hafta sonu Okay ile ilgili yeni gelişme yaşandı. 
Celta Vigo’nun Legandes deplasmanında konuk olduğu maçta Okay, ilk 11’de sahaya çıkarken 90 dakika süre aldı. Okay’ın takımı Celta Vigo, Leganes’e 3 - 2 mağlup olurken eski bordo-mavili oyuncu 30. dakikada sarı kart gördü. 
Celta Vigo’da La Liga’da 16 maç sonunda 13 puan ile sondan 3. yani 18. sırada yer alıyor. 3 - 2 kaybettikleri Leganes ise 9 puan ile 19. sırada yer alıyor.