61SAAT SPOR SERVİSİ- Trabzonspor’da 2 yıl top koşturan ardından da Almanya’ya transfer olan Çağdaş Atan, sosyal medya hesabından bordo-mavililere övgüler yağdırdı. Gaziantep Büyükşehir Belediyede top koşturan Çağdaş, “Ersun hoca Trabzonspor’un çekili el frenini indirdi” dedi.

Trabzonspor’da 2006-2008 yılları arasında top koşturan ve 40 maça çıkıp 5 gol atan Çağdaş Atan, eski kulübüne olan bağlılığını koparmadı. Kendisine ait sosyal medya hesabından her daim açıklama yapan bordo-mavili kulübe övgüler yağdıran Çağdaş, yine eski kulübünü unutmadı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyede top koşturan Çağdaş, Trabzonspor’un Ersun Yanal ile beraber gösterdiği performansa dikkat çekerek, “Ersun hoca, resmen Trabzonspor’un çekili el frenini indirmiş. Uçuyor takım” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’da Ersun Yanal ile birlikte de çalışan oyuncu o dönem için, “Bana göre geçen sezon başında kurulan kadro çok daha iyiydi. Marcelinho, Szymkoviak, Musampa gibi oyuncular bizimleydi. Bu oyuncular Ersun hocanın elinde olsaydı çok daha iyi değerlendirilebilinirdi. Ama bunlar geçmişte kaldı” ifadelerini kullanmıştı.