Trabzonspor'un yetiştirdiği genç yeteneklerden biri olmasına rağmen kariyeri hayal kırıklığı yaratan Barış Memiş, Başakşehir maçı sonrasında Yusuf Yazıcı'yı yuhalayan taraftarlara çattı!

Barış Memiş'in Trabzonspor taraftarlarıni eleştirdiği tweet

Trabzonspor taraftarının Başakşehir maçında Yusuf Yazıcı'yı yuhalamasını eleştiren Barış Memiş, twitter hesabından "Daha günler önce 10 milyon €, 20 milyon € lara satmak istemediğiniz çocuğu, bugün yuhalıyorsunuz, ne zaman değişeceksiniz? Ne istiyorsunuz?" yazdı. 

Trabzonspor - Başakşehir maçında Yusuf Yazıcı neden ıslıklandı?

Maça ilk 11'de başlayan ancak performansı ile hayal kırıklığı yaratıp, 73. dakikada yerine Castillo'ya bırakan Yusuf Yazıcı oyundan çıkarken taraftarların bir kısmı  tarafından ıslıklandı. 21 yaşındaki genç oyuncu son haftalarda 90 dakikayı çıkaramazken güçsüz görüntüsü ile dikkatleri çekti. Ancak taraftarlar daha sonra Yusuf'a moral vererek, "Trabzon'un çocuğu Yusuf Yazıcı" tezahüratında bulundu. 

"YÖNETİM İSTİFA"
8 maçtır kazanamayan Trabzonspor'da tepkiler sadece futbolculara yönelik değildi. Yönetim de bir kez daha istifaya davet edildi. Trabzonsporlu taraftarlar zaman zaman "Yönetim İstifa" tezahuratları yaptı. 

"TAKIM NİYE OYNAMIYOR?"
Trabzonsporlu taraftarlar son olarak Rıza Çalımbay'a da tepki gösterirken, "Söylesene Rıza hoca takım niye oynamıyor?" diye tezahurat yaptılar.

Barış Memiş hangi takımda oynuyor?
Trabzonspor'un bundan yaklaşık 10 yıl önce büyük beklentilere sahip olduğu Barış Memiş, Trabzonspor'da tutunamamış ve daha sonra gittiği takımlarda da başarısız olmuştu. Bir ara doping kullandığı gerekçesiyle ceza alan Barış Memiş son olarak 3. Lig ekibi Anadolu Bağcılar'a transfer olurken burada da ilk 11'e giremiyor ve yedek kalıyor.