Trabzonspor’da bir dönem forma giyen ve fırtınalar estiren Serkan Balcı, Gökhan Ünal ile Engin Baytar, yeni sezonda Spor Toto 2. Ligde görev alacaklar... Bir anlamda nereden nereye dedirten oyuncular Ankaragücü, Erzurumspor ve Menemenspor ile anlaştı.
Spor Toto 2. Lig'de, Süper Lig'de önemli başarılar yakalamış yıldız oyuncular mücadele edecek. Daha önce Süper Lig'de 424 maça çıkan  Trabzonsporlu eski futbolcu Serkan Balcı MKE Ankaragücü'nde forma giyecek.
261 Süper Lig müsabakasında Trabzonspor ve Fenerbahçe formalarıyla mücadele eden Gökhan Ünal Menemenspor'la anlaştı. Menemenspor, Gökhan Ünal'ın yanı sıra Süper Lig'de 229 maçta ter döken eski Galatasaraylı Erman Kılıç'ı da kadrosuna kattı.
Trabzonspor ve Galatasaray’ın eski oyuncusu Engin Baytar da Nobre'yle birlikte Trabzonspor’un eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da yöneticisi olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da ter dökecek.
Eski Beşiktaşlı Gökhan Süzen ise artık Tokatspor'da forma giyecek.
2. Lig'de forma giyecek diğer Süper Lig oyuncuları ise şöyle;
Ragıp Başdağ (196) Konya Anadolu Selçukluspor, İbrahim Dağaşan (187) Menemen Belediyespor, Bekir Ozan Has (170) Fethiyespor, Emre Toraman (164) Bucaspor, Sezgin Coşkun (163) MKE Ankaragücü, Fahri Tatan (157) Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Serhat Akyüz (128) Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Oğuzhan Bahadır (109) Kırklarelispor, Ahmet Arı (107) Menemen Belediyespor.