Eski Trabzonsporlu oyuncu Salih Dursun'un antrenmanda bağlarının koptuğu en az 6 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı... 

“Salih Dursun’un bağları koptu, 6 ay yok”
Sezonda tek yürek olmaları halinde kolay kolay zorluk yaşamayacaklarına inandığını söyleyen Çalımbay, dün yapılan antrenmanda Salih Dursun’un bağlarının koptuğunu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağını dile getirdi. Çalımbay, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Geçen seneki şekilde tek yürek olursak kolay kolay zorluk yaşayacağımıza inanıyorum. Dün yapılan antrenmanda Salih’in bağları koptu 6 ay yok. Ameliyat olacak. Ona da çok üzüldük. Salih’in antrenmanda bağlarının kopması çok üzücü oldu. Önümüzde Kayserispor maçı var. Onlar da iyi bir takım. Kendi sahalarında iyi onayan bir takım. Galatasaray maçından daha fazla katkıyı koyup iyi skorla dönmemiz gerekiyor. Osmanlı maçından sonra ideal kadromuza ulaşacağız ve gereken skorları alacağız.”

“Nasri iyi hissederse Kayserispor maçında oynar”
Nasri’nin dün yapılan antrenmana da katıldığını ifade eden Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Nasri ile konuşacağız iyiyse Kayserispor maçında oynar. Kendini iyi hissederse oynar” dedi.

“Menez, 1 haftadır antrenmanlara çıkmıyor ama hiç gündeme gelmiyor”
Antrenmanda Nasri ile yaşanan olayın çok büyütüldüğünü ifade eden Çalımbay, “O günkü olayı çok büyüttüler. Yapmayacaklar gerek yok. Antrenmanda iyi ya da kötü olursa yazacaksınız. Teknik direktör tabi ki bazı şeyler söyleyecek. Herkes transfer yapar. İyi oyuncular alabilir. Transferden ziyade o arkadaşların uyumu önemli, yeni gelmiş bir arkadaş. Genel olarak söylüyorum. Menez’i ben hiç görmedim. İlk gördüğüm maç 20 dakika oynadığı Alanyaspor maçı. Biz o maçı sakat oyuncular için aldık. Menez 1 haftadır antrenmanlara çıkmıyor ama hiç gündeme gelmiyor. Nasri’nin ayağında küçük bir ödem var. Antrenmana çıkmıyor ama çıktı diye yazılırsa olmaz” açıklamasını yaptı.

“Nasri Galatasaray maçında oynayasaydı 3-4 hafta bizimle olmayacaktı”
Nasri’nin ayağında küçük bir ödem olduğunu ve Galatasaray maçında oynaması durumunda bu ödemin yırtığa dönebileceğini dile getiren Çalımbay, “Nasri’de küçük bir ödem vardı. Galatasaray maçında oynasaydı 3-4 maç kaçırırdı. Küçük bir ödemi vardı. O maçta bu ödem yırtıldığı zaman Nasri 3-4 hafta bizimle olmazdı. Kendisi de bize oynayamayacağını ifade etti zaten” ifadelerini kullandı.