Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Tarık Çamdal için, Eskişehirspor ile Trabzonspor masaya oturdu. Ancak taraflar anlaşamadı.

Bordo-mavili kulüp genç futbolcu için Galatasaray'ın Eskişehirspor'a yaptığı teklife çıktı. Kırmızı-sihaylı kulübün başkanı Mesut Hoşcan geçtiğimiz hafta Tarık için Galatasaray'ın önerisini reddettiklerini söylerken teklif edilen rakamı da açıklamıştı.

Hoşcan, "Tarık ile ilgili bize önerilen bir oyuncu haricinde 3 milyon euro para teklif edildi. Buna sıcak bakmıyorum" şeklinde konuşmuştu.

Trabzonspor'un da Tarık için 3 milyon euroluk öneride bulunduğu ve takasta Gustavo Colman'ı teklif ettiği belirtiliyor. Ancak Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Arjantinli futbolcuyu veto etti.

Kırmızı-siyahlılar daha önce önerilen Emre Güral'ı da forvete Arjantinli Funes Mori ve Beşiktaşlı Ömer Şişmanoğlu transferleri yapıldığı için geri çevirdi. Takas formülüne karşı çıkan Eskişehirspor'un Tarık için 4 milyon euro istediği öğrenildi.

Trabzonspor, kırmızı-siyahlıların Tarık için taleplerini değerlendirirken, masaya Erkan Zengin ismi de geldi. Ancak önceliği Tarık Çamdal'a veren bordo-mavili yönetim, bu transfer olumlu sonuçlanırsa Erkan için de Eskişehirspor'a daha net bir öneride bulunacak.