Trabzonspor'da golcü transferiyle ilgili girişimler devam ederken gündemdeki isimerden biri olan Daniel Sturridge konusunda İngiliz basınından sıcak bir iddia ortaya atıldı. ESPN kaynaklarına göre bordo mavili kulüple görüşen Sturridge, 2 yıllık sözleşme imzalamaya çok yakın.

Liverpool ile sözleşmesi sona eren Sturridge ile görüşen Trabzonspor, bu transferde mutlu sona yaklaştı. ESPN'de yer alan habere göre İngiliz golcüyle ilgilenen çok sayıda kulüp olsa da bordo mavililerin 2 yıllık sözleşme ve cazip bir maaş teklifiyle transferi bitirmeye yakın olduğu belirtildi. Golcü yıldızın şu anda Türkiye'de olmadığı ancak yetkilendirdiği menajerlerin Trabzonspor ile son detayları görüştüğü ifade edildi.


Daniel Sturridge kimdir, kaç yaşında?

Kariyerine Coventry altyapısında başlayan ve sırasıyla Manchester City, Chelsea, Bolton, Liverpool ve West Brom formaları giyen Daniel Sturridge, Premier Lig'de şu ana kadar 218 maça çıktı ve 77 gol, 30 asistlik performans sergiledi. 29 yaşındaki futbolcu İngiltere Milli Takımı'nda da 26 maçta 8 gol attı.

TRANSFERDE SON DURUM İÇİN TIKLAYIN