Haftalardır bir hal olduk cesur futbolcuların taraftarların ve de hocalarının takımıdır Trabzonspor yaza yaza.

Usanmadan tekrar edip durduk bunları, bu formaya korkaklık yakışmaz. Kadro seçimi oyun anlayışı da ona göre dizayn edilmeli diye.

Ve nihayet Sosa Yusuf yan yana oynadı. Abdülkadir Okay Onazi ise cabaları idi. İlk yarı diliminin hemen hemen hepsinde olmasa da 3’de 2’lik bölümünde Trabzonspor oyunu önde kabul edip, pas trafiğini eskiye oranla çoğaltmaya gayret etti. 

İyiyidirler yana geriye korkaklığı bırakmışlar cesur atak oyunu yeğlemişlerdi. Pozisyonlarda buldular bu oyunun karşılığında. Kısacası neymiş Rıza Hoca Trabzonspor böyle olmalıymış, böyle oynatılmalıymış.

Yenemiyorsak yenilmiyoruz anlayışına sığınmayıp bu realiteyi görebilseydiniz şu an 33 puan yerine Trabzonspor’un 43 puanı vardı. Yanisi lider ile aramızda 3 puan kalacaktı. Yenilmemize karşın. Bordo Mavililer için bunlar olumlu izlenimlerim yalnız kafama takılan şu Kamil Ahmet’in sol bek dururken sola kaydırılıp sağ bekten kırma sol bek denemesiydi. Yok efendim şu oyuncu transfer edilen sol bekten daha iyi marke edermişi.

Zaten giden bu takımı adeta kobay haline getirmişti.

Denede dene yapılan da yapılan 3 sezon yapılanamadı da gitti.

Şimdi sen hocam, bir de ben mi deneyeyim bir kaç şeyi diyorsun?

Ancak, sol kenar yani Kamil Ahmet akıttı adamı marke edeceği yerde. Hemen hemen bütün ataklar oradan gelmeye başladı.

Ama sen bizim gibi seyrettin. Gol geliyorum diye bağırırken sen uyudun. Cesur kadro kurdun da cesur hamleler yapamadın. Yine çok geç kaldın.

Neyse geçene mazi diyorlarmış. Bu anlayışla devam ederken kalan maçlarda 2-3 tane Abdülkadir Yusuf’lar kadroda görelim zira onlardan bize fayda var. 

Son sözüm yönetime, hoca geçen hafta olmuyor yapamadım dedi de siz yapamadık Trabzonspor’u kevgire çevirdik diyecek misiniz?_ yoksa atamızı ziyarette ona mı bunları söylediniz de taraftarınıza söyleyemiyorsunuz. Hiç olmasa hoca kadar özeleştiri yapın. Olmuyor yapamadık deyin. Diyebilecek yüreğiniz varsa.

YAVUZ SELİM’DEN ŞAMPİYONLAR GEÇTİ

Yavuz selimden 3 şampiyonluk geçti. 1. Amatör kümeye yükselerek.

Selam olsun onlara.

Önce İskefiyespor sonra Telekomspor açık ara ile şampiyonluk olurken, DSİ Ağasarspor ile final oynadı. Kıran kırana geçen finalden sonra Ağasar Çepnispor 3. Kez finalde kaybederken DSİ şampiyon oldu.

İskefiyespor Başkanı Emrah Yılmaz nezdinde hocaları Mustafa Yılmaz Telekomspor Genel Kaptanı Ali Tonbul, hocaları Mustafa Şahin, Haluk Kalaycı DSİ  Başkanı Emre Akçalı, hocaları Okan Aksu ve bütün futbolcuların ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor başarılar diliyorum.