61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonsporlu bir taraftar Süper Lig’de geçtiğimiz haftalarda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını televizyondan izlerken kalp krizi geçirdi. 

İstanbul’da evinde derbi maçını izleyen Trabzonspor taraftarı Mehmet Yılmaz (53) bir anda yere düştü.

Ailesinin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Yılmaz, 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Spor Toto Süper Lig 9. haftasında Trabzonspor Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Ligde lider konumunda bulunan Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında maçın 85. dakikasında bulduğu penaltı sonrası kaçta heyecan iyice arttı. Bu sırada Trabzonsporlu taraftar Yılmaz, yaşadığı heyecan nedeniyle kalp krizi geçirerek aniden yere düştü. Kaldırıldığı hastanede acil ameliyata alınarak anjiyo olan Yılmaz hayata tutunmayı başardı.

Gerçekleşen anjiyo sonrası durumun iyiye gittiği belirten Mehmet Yılmaz’ın oğlu Erman Yılmaz babasına moral olacağını düşündüğü için Trabzonspor ile iletişime geçti.

“BABAMA MORAL OLSUN İSTEDİK”

Yılmaz şunları söyledi: “Babamla derbi maçını izlerken takımımız penaltı kazandı. Ve o esnada babamın heyecanlandı ve yere yığıldı. Acil Servis ekiplerini arayarak sonrasında hastaneye kaldırdık ve kalp krizi geçirdiğini öğrendik. Daha sonrasında ameliye alındı, doktor ameliyat sonrası morala ihtiyacı olduğunu söyledi. Bizde Trabzonspor ile iletişme geçerek onlara “Babamız Mehmet Yılmaz derbi maçını izlerken kalp krizi geçirdi ve anjiyo oldu. Fakat morale ve mutluluğa ihtiyacı var. Sizden ricamız Uğurcan Çakır’ın babamı arayarak ona geçmiş olsun diklerini iletmesidir.” Şeklinde mail gönderdik.

UĞURCAN ÇAKIR’DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Trabzonspor yönetiminin durumu Uğurcan Çakır’a anlattıklarını ve milli kalecinin baba Mehmet Yılmaz’ı aradığını  ifade eden Erman Yılmaz, “Trabzonspor’a gönderdiğimiz mailde babamın telefon numarasını verdik ve bir kaç gün içinde babamı kalecimiz Uğurcan Çakır aradı ve babama geçmiş olsun dileklerini iletti, bir ihtiyacımızın olup olmadığını sordu. Babam bu duruma şaşırdı ve çok mutlu oldu. Trabzonspor yönetimine ve Uğurcan Çakır’a tekrar çok teşekkür ederiz. Babamın sağlığı şuan çok iyi Trabzonspor’umuz liderliğini de sürdürdükçe iyice mutluluğu artıyor. “Şeklinde ifadelere yer verdi.