61 SAAT SPOR SERVİSİ-Akyazı Stadı'nda düzenlenen kahvaltıda eski başkanlar ve yöneticiler ile birlikte Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi bir araya geldi.

Burada açıklamalarda bulunan Faruk Özak “Hepimiz ölene kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Faruk Özak “ Bugünkü toplantı için yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bu tür toplşantılar.. Zor günlerden geçiyoruz, ama büyük takımlar, büyük düşünenler bu zorlukları açarlar. Bununda nasıl yapılacağı belli. Biraz dağıldık, bunu toparlamamız lazım. Hizmet edenleri hatırlamak lazım. Azim ve kararlılık lazım. Trabzonsporluların  katkılarını almak lazım. Buda çok büyük fedakarlık istiyor.

Şehirden başlamak lazım. Şehirin mücadeleye hazır olması lazım. Bizde büyük kulübüz. Enkaz edebiyatı yapmamız lazım, ama durumuda bilmemiz lazım. Güçlerimizi birleştirmemiz lazım. Hepimize görevler düşürüyor. Bunlar belli, geçmişte yapıldı şimdide yapılabilir. Çok kısa zamanda demiyorum, hayalci olmamak lazım.

Hepimizin Trabzonsporluluk dediğimiz, Trabzonsporlu olmanın gururunu yaşayanlar sorumluluklarınıda yaşamalıdırlar. Yalnızca bu işin yükünü yönetimler kaldıramıyor, kaldıramıyor, Trabzonspor’u yönetmek zorlaştı bugün. Hepimiz ölene kadar mücadele edeceğiz. İstişare etmeyincede bazı hatalar oluştu. Geçmişe bakmamak lazım artık. Buraya gelmenin bir sonucunda da bize görevler düştüğünü hatırlatmak isteriz.