Özak, Şenol Güneş’in yaş itibarı ile bu görevi yapabilecek sınırı zamana kadar Trabzonspor’da görev yapması gerektiğini belirterek “Hayırlı olsun” dedi.

Özak, Güneş’le üçlü zirveye girmeden önce görüştüğünü ve Trabzonspor’da kalması yönünde telkinleri olduğunu doğruladı. “Bunu biz görevde olalım olmayalım yapmak zorundayız” dedi.

GÜNEŞ’E ÖZEL BÜTÇE AYIRILMALI

Özak, Şenol Güneş’in “Umarım yeni dönemde teknik sıkıntıları ile ilgili çözümü de oturup konuşmuş ve sorunları halletmiştir” diyerek “Şenol Güneş de yönetim de artık sorumluluk almalı, birbirlerine sorumluluğu yüklememeli” dedi. Özak ilginç bir öneride de bulunarak “Yönetim Güneş’e özel bütçe bile ayırmalı” dedi.

GÜNEŞ BİR DEĞERDİR

Şenol Güneş’le Trabzonspor üst düzey bir teknik adam yetiştirmiştir diyen Faruk Özak Güneş’in Trabzon dışında kazanabilecek daha çok parasal potansiyeli olduğunu belirterek “Trabzonspor’da yeniden görev alması bizleri sevindirdi” dedi.

DİYAOG İYİ KURULMALI

Şenol Güneş’le yönetim arasındaki diyalog çok iyi kurulmalı diyen Özak “Benim zamanımda bu kuruldu. Şimdide kurulabilir. Güneş şunu istedi yönetim almadı yönetim istedi güneş almadı dedikodularına son vermek gerekir” diyen Özak, üçlü zirve öncesi kimse ile de görüşmediğini ifade etti..

KAYNAK:61saat.com