Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Emin Çağlar'ın moderatörlüğünde Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati programında spor gündemine dair yorumlar yaptı.

"NAH ALIRSIN!"

“Volkan Demirel bunu hep yapıyor. Ben de eleştiriyorum ‘Sen mafya babası mısın’ diye. Volkan lafa başladı mı ‘Alırım’ ile başlıyor. ‘Evden alırım, karının koynundan alırım, otobüsten alırım’ falan. Sporcu bu lafı etmez ya. Hani çok kızarsın, küfredersin bir şey demem. Öbürü mafya jargonu. Nah alırsın! Kimi alıyorsun Volkan? Dağ başı mı burası? En güzel yanıtı Trabzon Başkanı verdi. ‘Gel al bakalım, kim kimi alıyor’ diye.”

"ERSUN YANAL KONUŞSA NE OLACAK?"

“Fenerbahçe’nin buradaki yaklaşımı şu genelde, ‘Aynısını Fatih Terim yapsa aynı tepkiyi gösterilir miydi’ yönünde. Terim yaptığında da aynı tepkiyi göstermişti basın mensupları. Ben Yanal’ın soru almamasına çok da takmadım. Neden? Birincisi; yayıncı kuruluşa konuştu mu, soru aldı mı? Aldı. Demek ki vazifesini yapmış. Bu sözleşmeyle bağlanmış görevi. İkincisi, almayabilir. Bu şu demektir, ‘Arkadaşlar söyleyecek bir şeyim yok. Ne sorsanız yanıt vereyemeyeceğim. Konuşmayayım daha iyi’ demektir bu. Benim insanların konuşmama hakknıa saygım var. Konuşmayabilir. İnsanlar konuşmak zorunda mı. Ayrıca da Ersun Yanal konuştuğu zaman ne söylüyor ki! Konuşsa ne olacak!”