61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’un efsane golcülerinden Fatih Tekke kritik Trabzonspor Fenerbahçe mücadelesi öncesi görüşlerini 61saat.com’a aktardı.
Karşılaşmanın zorluğuna dikkat çeken eski forvet hakem yönetimine dikkat çekti.

ADİL BİR YÖNETİM

Karşılaşmayı değerlendiren Tekke: Trabzonspor’un ilk hafta performans olarak 3 puan önemliydi o moralle Fenerbahçe’nin kötü gidişinden faydanıIabilir. Özellikle Burak, Yusuf, Kucka, Okay performansı etkili olacaktır. Savunmada ciddi hatalar olmaz hakemler adil bir yönetim gösterirse Trabzonspor bu mücadeleden istediği sonucu olacaktır.



İLK 5 HAFTA ÖNEMLİ

Bordo Mavililerin ilk 5 maçının önemini vurgulayan Tekke: Derbi maçı 2 büyük camianın maçı inşallah kavgasız gürültüsüz ve Trabzonspor’un kazandığı maç olur.
İlk maç Trabzonspor’dan beklediğim performans değildi. İlk 5 hafta ne kadar az puan kaybederse avantajlı olurlar ilk hafta gösterdik 3 puan aldık bu 5 hafta da takımlar ritimlerini bulurlar. Trabzonspor’un eksikleri var tabi Fenerbahçe’nin de fazla eksiği var.
Oradaki maçlar hep zor geçmiştir. Adil yönetimler olursa başa baş olmuştur. Bu maçta da ilk haftadan daha iyi oynayacaktır.



BURAK EN İYİ TRANSFER

Burak Yılmaz çok güzel bir dönüş yaptı hatta harika bir dönüş yaptı. Herkesin beklediği kendisinin beklemediği bir dönüş oldu. Ligin en iyi golcülerinden bir tanesi Trabzonspor’un yaptığı en iyi transfer inşallah daha iyi olacaktır.

KEŞKE HABERİM OLSAYDI

Son olarak Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki Guiliano transferine dikkat çeken Tekke “Guiliano’yu son anda bana söylediler. Malesefe çok geç kaldık. Başkan ve sportif direktörleri benim görev yaptığım dönemdeki isimler ve beni çok severler. Normalde daha erken hareket etsek bu işi çözebilirdik” dedi.