Galatasaray Eren Derdiyok ve Sinan Gümüş ile birlikte 1,5 milyon Euro teklif ediyor, Trabzonspor yönetimi “Servet verseniz de Okay’ı satmayacağız” cevabını veriyor. 

Galatasaray, Okay Yokuşlu’ya kafayı takmış durumda. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla yetenekli oyuncuyu kadrosunda görmek istemesi üzerine harekete geçen Galatasaray yönetimi Okay için Eren Derdiyok ve Sinan gümüş ile birlikte 1,5 milyon Euro’luk teklifle Trabzonspor’un kapısını çaldı. Daha önce bir çok oyuncunun aklını çelerek bu oyuncuları bordo-mavili ekipten koparan Galatasaray bu kez sert kayaya çarptı. 

NET CEVAP... 
Trabzonspor, Galatasaray’ın bu adımları karşısında ezeli rakibine, “Okay için servet ödeseniz de onu satmayacağız’ cevabını verdi. Okay’ın uzun yıllar bordo-mavili formayı giymesi konusunda kararlı olan yönetim yetenekli oyuncuyla sözleşmesindeki 6 milyon Euro’ya serbest kalır maddesini kaldırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Okay’ın görüşmelerde olumlu tavır sergilediği gelen haberler arasında. 

Ancark bu noktada Galatasaray'ın eskiden kalma alışkanlıklarını devreye sokup sokmayacağı merak konusu. Hatırlanacağı üzere Burak Yılmaz, Rus takımına transfer olurken bir anda Galatasaray'a imza atmıştı...