61SAAT HABER SERVİSİ ,  Maçın ardından konuşan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, “Trabzonspor ile oynamak çok kolay değil. Maalesef çok istememize rağmen kazanamadık. 2 puan kaybettik. Her sezonun böyle kırılma noktası vardır. Ümit ederim, ben sizlerle aynı fikirde değilim. 45 dakika için konuşabiliriz. İlk yarı da iyiydi ama ikinci yarı kırılma noktası olacaktır. Oyun için söylüyorum.

Bu oyunun karşılığı, kazanma olabilirdi. 1 - 1’ken pozisyon verdik oraya geri düşebilirdik. Baskı yapan, yüzde 80 isabetle oynayan, devamlı sağdan soldan ortayla..”’ dedi. 

Terim, sözlerine şu şekilde devam etti: “Orada mecbur kaldım. Sonuç oyunu. Kutunun içinde birilerinin urması lazım. Nzonzi’yi Donk’un yanına alıp, Donk’u Adem’in yanına gönderme imkanı bulduk.


Bazı oyuncularımız daha aktif istiyoruz. Bir defa baş kaldırılarını, isyan etmelerine, skora, kabullenmemelerine alıştığımız bir Galatasaray gördüğümüz için bir nebze bunları sonuçtan bağımsız söylüyorum mutlu etti. Umut ediyorum oyunumuzla ilgili kırılma noktası olur. Oyuncularımın reflekslerinden memnunum, sonuçtan değil.”