Milli takım arasının ardından puan kaybı yaşanmasını istemeyen teknik direktör Fatih Terim uyguladığı yoğun antrenman temposu ile konsantrasyon kaybına müsade etmiyor. 

Tecrübeli çalıştırıcının oyuncularına her maçın ayrı bir final mücadelesi olduğu, iç saha ve dış saha farketmeden kendi oyunlarını oynamalarını istediği kaydedildi.. Terim, Trabzonspor maçı için de rakibin hızlı kontra ataklara çıkan bir takım olduğu konusunda uyarılarda bulunarak, takım halinde hücuma çıkıp, takım halinde savunma yapılmasını istediği öğrenildi.. 

Terim'in ayrıca orta alanda pas hatası ve top kaybına çok dikkat etmeleri konusunda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunduğu belirtildi. 

Karadağ maçı öncesi sakatlığı sebebiyle milli takım kadrosundan çıkartılarak İstanbul'a dönen Selçuk İnan'ın tedavsine başlandı. Galatasaray sağlık heyeti tecrübeli oyuncuyu Trabzonspor maçına kadar hazır hale getirmek için yoğun bir mesai harcıyor. 

Teknik direktör Fatih Terim Selçuk İnan'dan gelecek habere göre orta saha kurgusunu oluşturacak. Tecrübeli çalıştırıcı, cezalı olan Fernando'nun yokluğunda Selçuk'un yanında Ryan Donk'a şans verecek. Terim'in her ihtimale karşı Tolga Ciğerci'yi de hazır tuttuğu öğrenildi. 


Derbide cezasını tamamlayan Mariano Filho ise formasına kavuşmak için Terim'den şans bekleyen bir başka isim. Sağ bekte Linnes'in artan perfromansı ile formasını Norveçli oyuncuya kaptıran Mariano'nun antrenmanlarda son derece hırslı olduğu öğrenilirken, tecrübeli teknik adamın tercihini Martin Linnes'ten yana kullanması bekleniyor. (beIN Sports)