Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak kongrede başkan adaylığını bir basın toplantısı ile açıklayan Celil Hekimoğlu'nun açıkladığı projeler arasında şike ile ilgili olarak bir çalışma ya da projesinin olmaması dikkat çekti.
Hekimoğlu toplantıda şike olayına ise bir soru ile girdi. Şike konusunda kararlı mücadelelerini sürdüreceğini belirterek, "F.Bahçe şike yapmıştır. Hem de şikenin en hakikisini. En kuvvetlisini… diğer başkan adaylarına da bu soruyu sorun. Deyin ki, 'F.Bahçe şike yapmış mıdır, yapmamış mıdır?' Bu soruyu sorun!" sözleriyle ilginç bir çıkış yaptı. Hekimoğlu’nun bu sözleri, Trabzonspor'a başkan adayı olan isimlerden hangisinin "F.Bahçe şike yapmamıştır" diyerek cevaplayacağı sorusunu gündeme getirdi.
Hekimoğlu'nun listesine güçlü katılım
Düzenlediği basın toplantısıyla Trabzonspor Başkan Adaylığı sürecini resmen başlatan Celil Hekimoğlu, liste oluşturma çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.
Adaylık açıklaması sırasında kendisiyle birlikte 7 ismi kamuoyuna duyuran Hekimoğlu, iş adamı Kemal Halil'i de ekibine dahil etti.

Merkezi Sakarya'da bulunan inşaat, taahhüt, madencilik ve enerji sektörlerinde hizmet veren Nuryol İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'nin sahibi olan, Araklılı ünlü iş adamı Bayram Halil'in oğlu.

Kemal Halil'in katılmasıyla Hekimoğlu'nun listesinde kesinleşen isimler Bekir Bülbüloğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Ali Kemal Denizci, Davut Yurttaş, Hüseyin Örs, Alper Bektaş ve Kemal Halil oldu. Ekibe kısa süre içerisinde yeni üyelerin katılacağı açıklandı.