61SAAT HABER SERVİSİ - Bilindiği üzere geçtiğimiz gün açıklanan fikstürde Alanyaspor maçının milli aranın hemen ardına Cuma gününe koyulmuştu. 

Yapılan bu fikstür hamlesi Trabzonspor cephesinde tepki toplarken Başkan Ağaoğlu “Ağaoğlu, "Milli maç arasından sonra cuma günü Alanya maçını koymuşlar. Federasyonla görüştüğümüz zaman, 'Yayıncı kuruluşun isteği doğrultusunda' dediler. Bizim 10 milli maç oynayacak oyuncumuz var. Bunlardan biri Gana, diğeri Meksika'dan gelecek. Herhalde Novak maç saatine Alanya'da ya olur ya olmaz. Bu planlamayı yaparken ne düşündüklerini anlamakta zorlanıyorum. Federasyon topu yayıncı kuruluşa attı, yayıncı kuruluştan da şu ana kadar muhatap bulamadık. Ama kesinlikle bu maçın gününün değişmesi lazım. Bunlar hoş şeyler değil. Bunların ince hesaplanması lazım. Umut ediyorum ki vermiş oldukları karardan bir an önce dönerler. Zorlu bir maç trafiği. Cumartesi günü Antep'e gidiyoruz. Salı günü Malatya ile, gelip Başakşehir ile oynayacağız. Sonra Göztepe'ye gideceğiz.” Açıklamasını yaptı.

ALİ KOÇ NEDEN OYNAMIYOR DEMİŞTİ

Bilindiği üzere Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç katıldığı programda açıklamalarda bulunmuş ve Trabzonspor’u kast ederek  "Şu ana kadar ligde kim, kaç kez cuma günü maç oynamış bir bakın." İfadelerini kullanmıştı.

TFF HEMEN YAPTI

Bu açıklamaların hemen ardından açıklanan ilk fikstür programında Trabzonspor’a Cuma günü maçı verildi.