61SAAT SPOR SERVİSİ

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Trabzonspor 2-1'lik skorla kazandı. 

Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, “Bugün mağlup olduk. Bu kadar iyi oynayıp mağlup olmak bizi üzüyor. Ersun hocamızı oynucularımız kutluyorum. uzun yıllardır istatistikleri lehimize olan, şut yüzdesi, girdiğimiz pozisyonlara sahip olan hepsinin lehimize olan ortamda kaybetmek bizi üzdü. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama iyi oyundan dolayı sevinçliyiz. 


Hakemin kararlarından memnun olup olmadığı sorusuna ve Ali Koç’un stada girerken protesto edilmesine, “’Ali beyin mesajı her zaman açık. Bunlar net.. Ama girişte ki tatsızlıklar hakikaten üzücüydü. Abartıldığı kadar bir şey olmadı. İstanbull emniyetini gönülden tebrik ediyorum. Orada olaylara nasıl hakim olduklarını yaşadığımız için burada basit şeyler idare edilemedi. Adeta taraftara çanak tutuldu. Orada yetersizlik vardı. 
Hakeme rağmen kazanamadık. Biz iyi değil çok iyi oynadığımız halde kazanamadık. Rakip takımın başkanı “Hakeme rağmen kazandık” demiş.. Hakem rüzgarını arkasına alanlar rahat konuşabilir. Max’ın dokunmadığı pozisyon var. Muriqi golü attığı… İkinci golde auta çıkan korner vardı. Bu bariz hatalara rağmen buna rağmen kazanabilirdik. Emre’ye bastı halde faul verilmemesi, bütün bu dedikoduları ispatlarcasına yönetim oldu. Geceye yakışmayan hakemin kendisiydi” dedi. 
Fenerbahçe’nin transfer limiti nedeniyle transfer yapamamasına ise Özsoy, “Biz şampiyon olacağız. Kesinlikle güçlüyüz. Takım daha motive oldu. Bize transfer yaptırılmayacağı, limitlerin hesaplanıp ne zaman artıya geçeceği düşünüldüğünde.. Bu malumun ilanı oldu. Bizim isyanlarımızın haklı olduğu ortaya çıktı. Ama biz şampiyon olacağız’ dedi.