Süper Lig'in 87 gün sonra tekrar başlamasını ardından Fenerbahçe sahasında Hes Kablo Kayserispor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler 2 dakikada bulduğu 2 golle Kayserispor'u 2-1 mağlup ederken 7 maç aradan sonra 3 puanı hanesine yazdırdı. Süper Lig'in lideri Trabzonspor ise Göztepe deplasmanına çıktı ve 3 puanı 3 golle aldı. İki dev ekip de Süper Lig'e galibiyetle başlarken bugün Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Trabzonspor Göztepe maçındaki kadrodan 2 değişiklik yapması bekleniyor.  

İşte Fenerbahçe-Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri...

Trabzonspor 11'i, Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Parmak, Ndiaye, Nwakaeme, Ömür, Ekuban, Sörloth

Fenerbahçe 11'i: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Deniz, Gustavo, Emre, Mehmet, Ferdi, Rodrigues, Muriç

Çakır yönetecek
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Ülker Stadı’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Süper Lig’de şampiyonluk potasından uzaklaşan sarı-lacivertliler, adını finale yazdırarak kupa hasretine son vermeyi amaçlıyor. İki ekip arasında Trabzon’da oynanan ilk maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı.

İki cezalı var
Sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısına 2 futbolcusundan yoksun çıkacak. Süper Lig’de oynanan Kayserispor maçında kırmızı kart gören Ozan Tufan cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Uzun süredir sakatlığı bulunan Max Kruse de Trabzonspor karşısında mücadele edemeyecek. Sakatlığını atlatan Vedat Muriç, ilk 11’de forma giyecek. Bordo-mavili ekipte ise kırmızı kart cezalısı Guilherme takımını bu maçta yalnız bırakacak. Ayrıca kaptan Sosa'nın ise forma giymesinin zor olduğu ifade ediliyor. 

Serilerin gölgesinde!
-Trabzonspor, Kadıköy’de 1997’den beri kazanamadı. Bordo-mavililer 24 maçtır galip gelemiyor.

 F.Bahçe, rakibine karşı çıktığı son 8 resmi maçta galibiyet almayı başaramadı.

- İki rakip arasında Kadıköy’deki son 4 maç beraberlikle bitti.

Hüseyin Çimşir, F.Bahçe’yi hoca olarak çıktığı iki maçta da yendi.