Mame Thiam'ı Fenerbahçe'ye, Fatih Öztürk'ü Galatasaray'a bedelsiz olarak veren lacivert-beyazlılar, Beşiktaş'ın da kampanyasına destek olduklarını açıkladı.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe, Kasımpaşa'dan Mame Thiam'ı bedelsiz olarak kadrosuna katarken, Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleci arayışlarına başlayan Galatasaray, lacivertl-beyazlı kulübe Fatih Öztürk için herhangi bir ücret ödemedi.

Rakiplerine transferde kolaylık sağlayan Kasımpaşa, son olarak Beşiktaş'ın yardım kampanyasına destek olduklarını açıkladı.

İşte Kasımpaşa'nın o açıklamaları...

FENERBAHÇE

Kasımpaşa: "Rekabetçi bir lig olması adına gerekli eşit koşulların sağlanması, limit problemi sebebi ile karşılaşılan sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olunabilmesi için Fenerbahçe'nin istediği Mame Thiam’ın bedelsiz olarak verilmesine yönetim olarak karar verdik"

GALATASARAY

Kasımpaşa: "Fatih Öztürk'ün Galatasaray'ın ihtiyacı ve talebi doğrultusunda, dayanışmamızı ortaya koymak maksadıyla bedelsiz olarak transferini gerçekleştirdik.".

BEŞİKTAŞ

Kasımpaşa: "Beşiktaş Kulübü'nün 'Bırakmam Seni' kampanyasını desteklemek için Ciner Medya Grubu, siyah-beyazlıların duyurularını kamuoyuna aktarmak adına kampanya süresince sürekli ve sınırsız bedelsiz reklamlarını gruba bağlı kanallarinda yayınlama kararı almıştır.".