Fenerbahçeli futbolcunun yazdığı mesaj tepki çekti. Ancak işin ilginç yanı yazdığı mesaj değil, o mesajı atan futbolcunun ta kendisi.. 
Yargıtay'ın şike kararını onamasının ardından Fenerbahçeli futbolcular da Yargıtay'ın onayladığı kararla şikeden ceza alan başkanları Aziz Yıldırım'ı destekler nitelikte mesajlar yazdı. 
Ancak bu mesajları atan futbolcular arasında öyle bir isim vardı ki hem şaşırttı hem de güldürdü. 
Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un kupasını şike ile aldığı 2010-2011 döneminde Bordo-Mavili formayı giyen hatta Trabzonspor kaptanlığı yapan Egemen Korkmaz.

Egemen Korkmaz'a ait olduğu ileri sürülen twetter hesabından, "Gereken cevabı lig sonunda şampiyonluk kupası ile veririz" mesajı yazıldı. 
Bu mesajı futbolcunun kendisinin mi yoksa başka birinin mi atıp atmadığı bilinmezken mesaja anında tepkiler geldi.
 
Egemen'in o dönem kendi alın terinin de içerisinde bulunduğu kupanın bu şekilde ahlaksızca alınmasına ve adaletin yerini bulmasına gösterdiği bu tepki hemeh hemen herkes tarafından yadırgandı. 
Egemen haricinde ki diğer futbolcular da karara ilginç tepkiler verdi. 

Mehmet Topal: Bu camia nelere göğüs gerdi, bunun da üstesinden geliriz.

Hasan Ali Kaldırım: Sevinenler sevinsin, yeri gelince üzmesini biliriz. yazdı.  

Ancak işin en ilginç yanı bu mesajı yazan futbolcuların hiç birinin o dönem Fenerbahçe forması giymiyor olması oldu

Öte yandan Egemen'e ait olduğu ileri sürülen hesaptan atılan mesaj ile ilgili Trabzonpor eski doktoru Ahmet Çubukçu, "Egemen ile konuştum. Hayatımda ne facebook'um ne de twetter'im olmadı" dedi" şeklinde açıklama yaptı.

Ahmet Çubukçu'nun da yaptığı açıklamadan anlaşılacağı üzere Fenerbahçeliler o dönem Trabzonspor'da görev yapmış isimleri de kullanarak Trabzonsporlular üzerinde nasıl psikilojik baskı uyguladığı da bu şekilde görülmüş oldu.