FENERBAHÇELİYDİ, TRABZONSPORLU OLDU
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Prof. Dr. Atakan Aksoy’u açıkladı. Bugün Zorlu Grand Otel’de yapılan aday tanıtım toplantısına ilgi büyük oldu.

Toplantıda konuşan Manisa Milletvekili Tamer Akkal ise, “Trabzonlular çok cana yakın, çok misafir perver. Kendimi evimde hissettim. Kendilerinin nezdinde tüm Trabzonlulara çok çok teşekkür ediyorum. Dün akşam sayın vekilimle beraber 3’ümüz Trabzonspor’un maçına gittik. Trabzonspor’u haklı galibiyetinden dolayı kutluyorum. Ben önce Manisasporlu’yum, ondan sonra Feerbahçeli’ydim. Hayatım boyunca ikinci defa Fenerbahçe’nin karşısında ki rakibini hop oturup hop kalkıp destekledim. Eskiden Manisaspor ile  yapardım. Ama o muhteşem stadyumu o muhteşem havayı görünce inanın galiba ben iyi bir Trabzonsporlu oldum. Bordo Mavi takıntısını Hüseyin ağabeyimden almış oldum, bende bordo mavi takıyorum” dedi. 
Akkal, “Ben şuna inanıyorum, ülkemizin geçtiği bu zor günlerde gereken cevabı siz Trabzonluların, Trabzon’da yerel seçimlerde mevcut iktidara, mevcut belediyeye cevabı vereceğinize inanıyorum. Trabzon bunu hak etmiyor. Trabzon iyi yönetilmeyi iyi insanlar tarafından yönetilmeyi hak ediyor” diye bitirdi.p>