Fenerbahçe'de kapalı kapılar ardında çok ama çok önemli gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı... Aziz Yıldırım, UEFA Disiplin Kurulu'nun alacağı karar öncesi resmen son çırpınışlarını oynuyor.

UEFA'nın dosyasını incelediği F.Bahçe'ye karşı ceza verip vermeyeceği tartışılırken Başkan Aziz Yıldırım'ın ilişkileri toparlamak adına bir takım girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
Kurnaz bir plan hazırlayan Yıldırım'ın ilk harekatı, Tahkim'in cezalarını onadığı isimleri yönetimden çıkarmak için yaptığı belirtildi... UEFA'nın spor hukukunu baz aldığı düşünülerek ilk etapta Tahkim'in 1 yıllık cezasını onayladığı ŞekipMosturoğlu'nun istifası istendi. Hemde nasıl istenme... Yıldırım, uzun yıllar birlikte çalıştığı Mosturoğlu'nun görevi bırakmasını talep etti. Bu mesajı ise Mosturoğlu'nun yönetime girmesini sağladığı yakın dostu Tolga Deniz Aytöre aracılığıyla gerçekleştirdi. Mesaj da şöyleydi: BAŞKAN İSTİFANI MASASINDA BEKLİYOR...

SIRA EKŞİOĞLU'NDA MI?
Bu talebe çok şaşıran ve üzülen Mosturoğlu başkanın isteğine bir süre sessiz kaldı. Ancak UEFA yönetimiyle ilişkileri bir an önce düzeltmek için kurnazlıklarına devam eden Aziz Yıldırım, beklentisini Mosturoğlu'na bir kez daha ilettirdi. Mosturoğlu'nun baskı ve kulübün de durumunu düşünerek görevi bırakabileceği ifade edildi. Bu bağlamda halkanın diğer parçası ise 3 yıl hak mahrumiyeti cezası olan İlhan Ekşioğlu... Aziz Yıldırım'ın Ekşioğlu'nun da istifasını alıp UEFA'nın karşısına "Bakın yönetimimizde Tahkim'den ceza almış kimse yok" kozuyla çıkacağı belirtildi.

PLAN İŞLER Mİ?
Ancak bu kurnaz Yıldırım'ın bu planı UEFA'da işler mi? İşte o nokta muamma. Çünkü, kendi çıkarları için yıllardır çalışma arkadaşlarını bile hemen satan Yıldırım'ın planında unuttuğu noktada bu isimlerin ve kendisinin şike yapılan dönemin yöneticisi olmaları. Tahkimin kendisini aklamasına karşın mahkeme tarafından en çok kendisine verilen cezalar sonrasında Tahkimin kararının baz alarak kendisini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışan Yıldırım'ın bu çabaları son çırpınışları olarak değerlendiriliyor.