Prof Dr Ayşe Nuhoğlu ile önceki gün gazeteci Turgay Beşyıldız konuştu. Konuştuklarını da kaleme aldı. Nuhoğlu’nun şu ifadesi ilginç.

“Bana şike süresince çok kulüp geldi görüş sordu bir tek Trabzonsporlu olmama rağmen Trabzonspor gelmedi..”

Nuhoğlu, Aziz Yıldırım ile ilgili olarak verdiği içtihatla ilgili olarak da şunları söyledi.

, “Bu mütalaa her hangi bir kişiyi kurtarmaya yönelik değildir. Delilleri ben bilmiyorum, şike ver ya da yok da diyemem. Beni  ilgilendiren bilimsel tarafı. Adil yargılanma herkesin hakkıdır. Ceza mahkemeleri kanununda düzenlenmiş bu, uygulanmayacaktıysa neden düzenlenmiş.”

Nuhoğlu böyle dedikten sonra da Beşyıldız yazısının sonuna şu notu düştü.

Evet, medyada çıkan haberlerin ardından telefonlaştık.  Kısa bir sohbetten sonra, kendisi Trabzonsporluluğunu kimseyle tartışmayacağını hatırlatarak, odasında arkasında Trabzonspor formasının asılı  olduğunu da  ifade etti. Ayrıca bu konuda İstanbul takımlarının her zaman kendisinden gidip-gelip hukuki konularda  fikir aldığını ama Trabzonspor adına kendisini hiç bir avukatın arayarak, görüş alışverişinde bulunmadığını da söyledi..

Bu arada 61saat.com olarak biz de size ilginç bir bilgi verelim. Nuhoğlu, önümüzdeki aydan itibaren KTÜ Hukuk Fakültesinde ceza hukuku kürsüsünde tamamen kendi isteği ile hafta sonları İstanbul’dan gelip ders verecekmiş.