Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarına Avusturya'da hazırlanan A Milli Futbol Takımı'nın, bu sabah yapılması planlanan antrenmanın iptal olması nedeniyle futbolcular ve teknik ekip şehir turuna çıktı. Leogang Bölgesinde 2300 metre yükseklikteki kayak bölgesinde Tur sırasında tatsız bir olay yaşandı...Futbolcular ve teknik ekibin şehir turunu görüntülemek isteyen sabah gazetesi muhabiri Oğuz Yörük, kaleci Volkan ile fotoğraf çekilme konusunda konuştu. Bu arada Volkan HaberTürk Gazetesi muhabiri Vedat Danacı'ya dönerek "Niye öyle bakıyorsun" diyerek sert konuştu.

HaberTürk Gazetesi foto muhabiri Vedat Danacı ile milli takım kalecisi Volkan Demirel arasında tartışma yaşandı.

Vedat Danacı'nın görüntü almasına sinirlenen milli kaleci, "Ben seni yazdım oğlum, seni evden aldırmazsam ben de Volkan Demirel değilim" diyerek foto muhabirinin üzerine yürüyünce araya takım arkadaşları ve yardımcı antrenör Tayfun Korkut girerek olayın büyümesini engelledi.

Volkan Demiröel takım arkadaşı Egemen'e dönerek "Medyada bazı parazitler olmasaydı daha iyi olurdu.” dedi. Egemen'de "Haklısın" yanıtı verdi. Volkan daha sonra "Ben takım arkadaşlarım fotoğraf çekilmesinden rahatsız. Çekecekseniz beni çekin dedim. Sanırım olayı yanlış anlamışlar." yorumunu yaptı.(hürriyet)



VOLKAN DEMİREL'DEN AÇIKLAMA
Tecrübeli file bekçisi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, foto muhabirin kendisini tahrik ettiğini söyledi.
İşte Volkan Demirel'in o tweetleri;