Futbolda şike iddialarına ilişkin 16'sı tutuklu 93 sanığın yargılandığı davanın 12. duruşması bugün İstanbul Adalet Sarayı'nda görülüyor. Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in savunma yaptığı kritik günün sonunda mahkeme heyeti tahliye taleplerini alacak.
Ancak dava öncesi sanıklar mahkemeye çıkmadan önce iddialara göre tatsız bir olay yaşandı. Her fırsatta Trazonspor’a saldıran, hatta savunmasında kendini savunmak yerine Trabzonspor’a suçlamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Külübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın yöneticileri de başkanlarının izinde gidiyor.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi Murat Özaydınlı, Şekip Mustoğru ile Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Avukatı Prof. Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu’nun üzerine yürüdü. Özaydınlı’nın Mahmutoğlu’na saldırıda bulunmaya yeltendiği ve sözlü tacizlerde bulunduğu kaydedildi.


Olayın basına yansımasının ardından Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden bir kınama bildirisi yayınladı. Bildiride şu ifadeler yer aldı:
Kulübümüz avukatlarından Prof.Dr.Fatih Selami Mahmutoğlu'na Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu tarafından bugünkü duruşmada yapılan sözlü saldırıyı kınıyor, sorumluları kamuoyu önünde özür dilemeye çağırıyoruz.


Kaynak: 61saat.com