Hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe maçı için Trabzonspor, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, Trabzonspor taraftarları da internette dikkat çeken fotoğraflar ve sözler paylaşıyor. Her daim gerilimin üst seviyelerde olduğu Trabzonspor-Fenerbahçe maçından önce yapılan çalışmalar ise bir hayli zor ve özenli. Ancak bir Trabzonspor taraftarının Fenerbahçe’nin simge ilçesi Kadıköy’de çektirdiği fotoğraf ise bir hayli tehlikeliydi.
Bordo-Mavili taraftar, önce forması ile Kadıköy’e giderken, ardından da Kadıköy’ün simgelerinden ve Fenerbahçelilerin sahiplendiği Boğa heykelinin üzerine çıkarak Trabzonspor bayrağı sallamaya başladı. Bu sırada çektirdiği fotoğrafı da internette paylaşan Bordo-Mavili taraftar yeni bir tartışmanın ise fitilini ateşledi.
Trabzonsporlu taraftarlar fotoğrafa övgü dolu sözler yağdırırken, Fenerli taraftarlar ise bir hayli öfkeli. Fenerli taraftarlar Kadıköy’ün kalbinde çekilmiş fotoğrafı içlerine sindiremezken bir çoğu da fotomontaj olduğunu iddia ediyor.

NOT: FOTOĞRAFTAKİ BORDO-MAVİLİ TARAFTARIN YÜZÜ, OLABİLECEK HER HANGİ BİR ÜZÜCÜ OLAYA MAHAL VERMEMEK ADINA 61SAAT.COM EDİTÖRLERİ TARAFINDAN MOZAİKLENMİŞTİR...

KAYNAK: 61SAAT.COM