61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Lig maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek. VAR Hakemi olarak ise Ali Palabıyık görev yapacak.

KARİYERİNDE EN ÇOK TRABZON VE FENER MAÇLARINDA DÜDÜK ÇALDI

Trabzonspor karşılaşmasının hakemliğini yapacak olan Fırat Aydınus kariyerinin en çok maça çıktığı iki takımın maçında yine düdük çalacak.

İstanbul bölgesi hakemliği yapan Aydınus kariyerinde tam 59 kez Fenerbahçe,, 55 kez de Trabzonspor maçlarında düdük çaldı.

FENERBAHÇE VE TRABZON AYDINUSLA KAZANIYOR

Aydınus Fenerbahçe’nin mücadelelerini yönettiği 59 maçta 28 kez Fenerbahçe kazanırken 19 beraberlik ve 12 kez mağlubiyetle sonuçlandı. Aydınus söz konusu maçlarda Fenerbahçe’ye 130 sarı 13 kırmızı kart çıkardı. Rakiplere ise 148 sarı 20 kez de kırmızı kart çıkardı.

Aydınus Trabzonspor’un mücadelelerini yönettiği 55 maçta 22 kez Trabzonspor kazanırken 17 beraberlik ve 16 kez mağlubiyetle sonuçlandı. Aydınus söz konusu maçlarda Trabzonspor’a 127 sarı 11  kırmızı kart çıkardı. Rakiplere ise 143 sarı 11 kez de kırmızı kart çıkardı.

TRABZONSPOR 5'DE 4 YAPTI

Süper Ligin tecrübeli hakemleri arasında yer alan Aydınus Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon 5 maçında düdük çaldı. Trabzonspor söz konusu bu maçlarda 1 mağlubiyet ve 4 galibiyet aldı.

FENERBAHÇE BERABERLİĞE OYNUYOR

Fenerbahçe’nin de 5 karşılaşmasını da yöneten Aydınus bu maçlarda 4 kez beraberlik için düdük çalarken 1 kez de Fenerbahçe’nin mağlubiyetine düdük çaldı.

VAR HAKEMİ ALİ PALABIYIK

Hakem atamalarının önüne geçen isim ise VAR hakemi Ali Palabıyık oldu. Palabıyık Fenerbahçe ile 26 maça çıkarken  bu maçlarda Fenerbahçe 15 galibiyet 8 beraberlik 3 mağlubiyet aldı 

Trabzonspor maçlarında skandal kararları ile öne çıkan Palabıyık ile Bordıo Mavililerin yıldızı bir türlü barışmadı.  

Palabıyık kariyeri boyunca Trabzonspor’un 19 maçında düdük çalırken Bordo Mavililer bu maçlarda 8 galibiyet 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.