Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, Ankaragücü deplasmanına çıkacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Suat Arslanboğa düdük çalarken, Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Serkan Akarca yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mesut Çarık...

Saat 16:00'da başlayacak karşılaşmayı 61saat.com Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz


TRABZONSPOR ZİRVEYE YAKLAŞMAK İSTİYOR

Son karşılaşmasında Eskişehirspor'u mağlup eden Trabzonspor Ankaragücü deplasmanından galibiyetle ayrılarak zirvedeki takımlarla aradaki puan farkını azaltmayı amaçlıyor.

Bordo – mavili takımda Şenol Güneş'in vazgeçemediği isimlerden olan Giray Kaçar kart cezası nedeni ile görev yapamazken, Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı ile mücadele eden Didier Zokora yine takımını yalnız bırakacak.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları süren Tayfun Cora ve Robert Vittek de Ankaragücü deplasmanında forma giyemeyecek diğer iki isim.

ANKARAGÜCÜ YENİ BİR SÜRPRİZ PEŞİNDE

Yaşadığı ekonomik kriz sonrasında elindeki oyuncuları birer birer kaybeden ve ligin dibine demir atan Ankaragücü, Beşiktaş'a yaptığı gibi bir sürpriz yapmak ve Trabzonspor'dan puanlar almak istiyor.

Transfer yasağı nedeniyle kadrosunu geliştiremeyen ve yola 3. ligten çağırdıkları kiralık olarak oynayan oyuncularıyla beraber A2 takımı oyuncularıyla devam eden Ankaragücü'nde, zorlu müsabaka öncesinde cezalı ya da sakat oyuncu ise bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

ANKARAGÜCÜ

Bayram
Mehmet
Aydın
İshak
Bilal
Gökhan
Ümit
Veli
Serol
Aybars
Ergin

TRABZONSPOR

Tolga
Celustka
Mustafa
Glowacki
Cech
Olcan
Colman
Aykut
Adrian
Halil
Burak

STAT: Ankara 19 Mayıs Stadı
SAAT: 16:00
HAKEM: Suat Arslanboğa


BAŞKENT'TE ANKARAGÜCÜ'NÜN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR


Trabzonspor ile Ankaragücü, ligde 68. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 67 maçta bordo-mavili takımın galibiyetlerde 35-16 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 16 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, bu mücadelelerde rakip fileleri 104 kez havalandırırken, kalesinde ise 62 gol gördü.

İki takım arasında başkentte yapılan maçların genelinde ise Ankaragücü üstünlük kurdu. 33 maçta Ankaragücü 14 kez, Trabzonspor ise 12 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo-mavililer 40 gol atarken kalesinde 43 gol gördü.

OLCAN'IN SÜPER LİG'DEKİ 100. MAÇI OLACAK

Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği oyuncusu Olcan Adın, Ankaragücü maçında forma giyerse Süper Lig kariyerindeki 100.maçına çıkmış olacak. 

7 sezonda toplam 99 maça çıkan Olcan toplam 20 gol kaydetti. Olcan,  Trabzonspor forması altında ise 4 maçta 2 gol kaydetti.