Ayşe Akman (Ayhan Akman’ın annesi): “Biz de bu acıyı yaşadık. Eşim 1994 yılında hayatını kaybetti. Ayhan, G.Antep’e transfer olmuştu. Eve geldi, babasıyla görüştü. Sonra babası rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti. Yani bu acıyı biz de biliyoruz. Tolga’ya ve ailesine Allah sabırlar versin. Melek Hanım’la ben reklam çekimi sırasında tanıştık. Tabi uzun yıllar geçti.”

Hilmiye Aşık: (Emre Aşık’ın annesi) : “Rahmetli Melek Hanım’la reklam nedeniyle tanışmıştım. Çok iyi bir insandı. Ayrıca zarif ve bakımlı bir hanımdı. İletişimimiz, Milli Takımımız’ın Basel’deki (İsviçre) maçında daha da iyi olmuştu. Kendisi eşiyle, ben de kızımla maça gitmiştim. Samimiyetimiz o maçta daha da artmıştı. Hatta kendisini İstanbul’a evime davet ettim.”

Nilüfer Karadeniz (Gökdeniz Karadeniz’in annesi): “İkimiz de Trabzonluyuz hatta Trabzon’un Beşirli mevkiinde oturuyoruz. Bu nedenle Trabzon’da da birkaç kez görüştük. Melek Hanım çok iyi bir insandı. Çok pozitif ve güler yüzlüydü. Hasta olduğunu, tedavi gördüğünü biliyorduk. Vefatını kızımdan öğrendim. Ailesine, yakınlarına ve Tolga’ya ve camialarına sabır diliyorum.”

Rabiye Şentürk (Semih Şentürk’ün annesi):” Çok üzüldüm. Reklam çekiminde Melek Hanım’la sohbetimiz olmuştu. Pasta börek yemiştik, çok güzel bir gün geçirmiştik. O günü asla unutamam. Çok tatlı bir insandı. Reklam aralarında kameralardan uzaklaşıp, Semih’i, Tolga’yı konuşmuştuk. Dua etmiştik. Üzüntümü anlatamam. Tolga oğluma baş sağlığı diliyorum.”

Fadime Boral (Uğur Boral’ın annesi): “Reklam çekimleri sırasında çok fazla sohbet etme imkanımız olmamıştı. Ama hayat dolu bir kadına benziyordu. Tolga’ya baş sağlığı diliyorum.”

Leyla Demirel (Volkan Demirel’in annesi): “Çekimler nedeniyle tanışıp, konuşma fırsatı bulmuştuk. Daha sonra iletişimimiz devam edemedi. İyi bir insandı. Allah sabırlar versin.”