2 bine yakın taraftarın izlediği maçta taraftarlar rakip futbolcu ve hakemlere taş ve su şişeleri de fırlattı. Maçın gerginleşmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda polis ekibi de sevk edildi. Yoğun güvenlik önlemine rağmen ekipler taraftarların sahaya girmelerini önlerken, futbolcular arasında yaşanan kavgayı ayırmakta güçlük çekti.

Salihli ilçesinde Salihlispor ile Manisa İl Özel İdare Spor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme maçı sonrasında olaylar çıktı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Salihlispor ile Manisa İl Özel İdare Spor'lu futbolcular arasında kavga çıktı. Maçın ikinci yarısının başından itibaren gerginleşen oyunun sonunda Salihlispor kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Manisa İl Özel İdare Spor'a ilk ve ikinci yarıda yediği gollerle 4-0 yenildi. Maçın bitiş düdüğünün ardından Salihlisporlu futbolcular, rakip takım oyuncularına sert müdahalelerde bulundu. Yaklaşık 10 dakika boyunca saha içinde devam eden olaylarda futbolcular arasında zaman zaman tekme tokatlı kavgalar yaşandı. Salihlisporlu sporlu futbolcular, rakip takımın bazı oyuncularını ise saha içinde uzun süre kovaladı.

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

TRİBÜNLER BOŞALTILDI

Futbolcular arasında yaşanan kavganın sona ermesinin ardından tribünler tamamen boşaltıldı ve rakip takım oyuncuları uzun süre saha içinde beklemek zorunda kaldı. Polisler stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldıktan sonra rakip takım futbolcuların stattan ayrılmaların izin verdi.