Spor Toto Süper Ligin 13. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray’da hazırlıklar ara vermeden başladı.  Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda dün akşam oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında tam süre alan futbolcular günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı.
Antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışmalara katılan Emre Akbaba, daha sonra kendisi için hazırlanan program dahilinde özel bir çalışma gerçekleştirdi.
Galatasaray, yarın izin yaptıktan sonra Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını cuma günü saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise Trabzonspor  maçıyla ilgili konuştu. Cengiz, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin düzenlediği fotoğraf ve video yarışmasının ödül törenin ardından yaptığı açıklamada, "Ölümüne uğraş vardır. Şampiyonluk hedefi vardır. Galatasaray hiçbir maçını ne beraberlik ne de onurlu, şerefli yenilgi için oynamaz. Her zaman onurlu, şerefli galibiyetler için oynar. Tarihi bunlarla dolu. Trabzonspor değerli bir rakibimiz. İnşallah oyuncular ve hocamız elinden geleni yapacak ve Galatasaray’ın şanslı adını devam ettirecek" şeklinde konuştu.