61SAAT SPOR/Galatasaray, başarılı file bekçisi Muslera’nın isminin Avrupa kulüpleri ile anılması üzerine arayışlara girmeye başladı.

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı ziyareti sırasında ayağından sakatlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bugün taburcu olurken ilginç bir gelişme ortaya çıktı.
Günebakış Gazetesinin haberine göre Başbakan Şener’i dün ziyaret eden Galatasaray ikinci Başkanı Adnan Öztürk ilginç bir istekte bulundu.  Öztürk ziyaretinde, Şener’den, Trabzonspor’un kalecisi Onur Kıvrak’ı resmen istedi. Başkan Şener’in cevabı ise Galatasaraylılara kapak niteliğinde oldu: “Hayırdır Muslera’yı bize mi vereceksiniz”
Başkan Şener’in bu cevabı karşısında Öztürk’ün bir şey diyemediği de gelen haberler arasında.

Trabzonspor eski Başkanı Nuri Albayrak döneminde Karşıyaka’dan transfer edilen Onur ile bu yılın başında toplamda 5 yıllık anlaşmaya varılmıştı.
Bu dönemde Onur çok sayıda kulüple ismi anılmış ancak kendisini başarıya ulaştıran Trabzonspor ile anlaşmayı kabul ederek imzayı atmıştı. Fakat Onur’un sözleşmesinde de Burak’ta olduğu gibi belirli bir bonservis ücretine serbest kalacağı şeklinde madde bulunduğu ileri sürülüyor. Bu rakamın ise 7,5 milyon Euro olduğu iddialar arasında yer alıyor.


KAYNAK: 61SAAT.COM