61SAAT HABER SERVİSİ - Maçın ardından konuşan  Galatasaraylı Nagamato, “Çok zor maçtı. Çok zor deplasman. suanda formda Trabzon var. Bugün sahada bakıldığında son dakikaya mücadele eeden Galatasaray takımı vardı. İyi oynadık. Buradan 1 puandan ziyade 3 puana hak ettik. hocamız bizi iyi hazırladı. Her şeyi taktik anlamında çalıştık. Bugün de taktik çalışmalarını en iyi şekilde sahaya sürdük. Galibiyeti hak ettik” dedi. 

Galatasaraylı Marcao ise Sörloth’un golü öncesinde kendisine faul yapıldığı gibi saçma bir tez ortaya koydu. Marcao, “Rakibin attığı forvet vurmadan önce beni ittiğini hissettim. Bence kesinlikle fauldü ama hakeme gittim söyledim. Bence kesinlikle faiul var. Zor maç olacağını biliyorduk. Bizde en iyi şekilde hazırlandık. Bütün takım arkadaşlarımı kutlamak istiyorum. Bugün ortaya koyduğumuz ruhtan ötürü iyi oynayan üstün oynayan galatasaray vardı. Deplasmanda alınmış 1 puanın kötü olmadığını düşünüyorum’ dedi. 

Gecenin en saçma açıklamasını ise Emre Mor yaptı.. Trabzonspor ceza sahasına girdiğinde kendini yere bırakan Emre Mor, “Yüzde 100 penaltı yapıldı bana. Sahada emindim, içeride bir kez daha izleyince daha da emin oldum. Rakibi geçtim ve rakibi geçtikten sonra ayağıma vurdu. Şiddettin önemi yok, dengemi kaybettim ve düştüm. VAR bu pozisyonlar için var, niye VAR'a gitmedi, anlamadım" dedi.